top of page

Benvingut a la Teva Nova Llar al Cor del Penedès

Descobreix l'experiència de viure al lloc perfecte, on el confort i la qualitat de vida es fusionen. Presentem el nostre exclusiu baix amb 2 habitacions, 66 m² d'espai habitable i una generosa terrassa i jardí de 86 m², estratègicament ubicat a la preciosa regió del Penedès.

ENGIND_BAIX_A.jpg

Característiques Destacades:

Amplitud i Distribució Intel·ligent

Amb 66 metres quadrats d'espai habitable, aquest baix ofereix una distribució pràctica per als teus estils de vida. Les dues habitacions proporcionen intimitat, mentre que la terrassa i el jardí de 86 m² ofereixen un espai exterior excepcional per gaudir de la natura i moments a l'aire lliure.

 

Terrassa i Jardí Privat

Imagina-te a tu mateix relaxant amb una copa de vi a la teva terrassa privada o cultivant el teu propi jardí personal. Aquest baix ofereix una connexió perfecta entre l'espai interior i exterior, brindant una experiència de vida única.

 

Detalls d'Alta Qualitat

Amb l'excel·lència com a prioritat, aquest baix està equipat amb detalls d'alta qualitat. Els acabats són elegants i funcionals, assegurant una estada confortable i estilosa.

Ubicació Privilegiada al Penedès

Situat en una de les zones més prestigioses del Penedès, aquest baix et brinda l'oportunitat de viure en una comunitat activa i dinàmica. Gaudeix de la riquesa cultural, de la gastronomia exquisida i dels paisatges encantadors que caracteritzen aquesta exclusiva ubicació.

Lluminositat Òptima

Les portes corredisses a la terrassa i el jardí porten la llum natural a l'interior, creant un ambient lluminós i connectant la teva llar amb la naturalesa que l'envolta.

Descobreix la Teva Futura Llar

Aquest baix és més que una simple residència; és una invitació a viure la vida amb estil i comoditat. Estàs preparat per donar el pas cap a la teva nova llar al Penedès?

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una visita i explorar totes les meravelles que aquest baix té per oferir. Estem impacients per donar-te la benvinguda a la teva nova llar al Penedès!

bottom of page