top of page

Benvingut a la Teva Nova Llar al Cor del Penedès

Descobreix l'experiència de viure al lloc perfecte, on el confort i la qualitat de vida es fusionen. Presentem el nostre exclusiu baix de 3 habitacions, amb 88 m² d'espai habitable i una espectacular terrassa i jardí de 120 m², estratègicament ubicat a la preciosa regió del Penedès.

ENGIND_BAIX_B.jpg

Característiques Destacades:

Amplitud i Distribució Intel·ligent

Amb 88 metres quadrats d'espai habitable, aquest baix ofereix una distribució intel·ligent que s'adapta a les teves necessitats. Les tres habitacions proporcionen amplitud i privacitat, mentre que els dos banys, meticulosament dissenyats, ofereixen comoditat i estil.

 

Terrassa i Jardí Excepcionals

Deixa que la teva imaginació prengui vida a la teva terrassa privada i jardí, un espai verd de 120 m² per a gaudir de la natura, organitzar reunions familiars o simplement relaxar-te amb un bon llibre. La perfecta fusió entre la vida interior i exterior.

 

Detalls d'Alta Qualitat

Amb l'excel·lència com a prioritat, aquest baix està equipat amb detalls d'alta qualitat. Els acabats són elegants i funcionals, creant un entorn acollidor i sofisticat.

Ubicació Privilegiada al Penedès

Situat en una de les zones més prestigioses del Penedès, aquest baix et brinda l'oportunitat de viure en una comunitat activa i dinàmica. Gaudeix de la riquesa cultural, de la gastronomia exquisida i de l'entorn natural que caracteritza aquesta exclusiva ubicació.

Lluminositat Òptima

Amb portes corredisses que connecten l'interior amb l'exterior, gaudeix de l'abundant llum natural i experimenta l'amplitud d'aquest baix, creant un ambient brillant i acollidor.

Descobreix la Teva Futura Llar

Aquest baix és més que una simple residència; és una invitació a viure la vida amb estil i comoditat. Estàs preparat per donar el pas cap a la teva nova llar al Penedès?

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una visita i explorar totes les meravelles que aquest baix té per oferir. Estem impacients per donar-te la benvinguda a la teva nova llar al Penedès!

bottom of page